Plastikako gelaren oihartzuna - Arriaga Labeaga, Itziar; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2023)
Plastikako, Ikusizko eta Ikus-entzunezko Hezkuntza ikasgairako ikus-entzunezko materialak dira, bai oinarrizko konpetentziak bai konpetentzia metadiziplinarrak lantzeko. Egileak 3 ikus-entzunezko txertatu ditu webgune honetan.
DBH
Keywords: IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak