Pilota piztia - Dios, Olga de; Alkain Kazabon, Ipar (Berriozar : Denonartean, 2023)
Nor naiz? Erantzuna ezagutzera ausartzeak leku zoragarrietara eramango gaitu. "Pilota piztia" gure identitatearen garapen askeaz mintzo zaigu.
4 urtetik aurrera (urdina)
Bicho Pelota
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Munstroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak