Artefaktua : Olatz Mitxelena - Mitxelena Larreta, Olatz; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2023)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 6. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2023ko maiatzak 6).
Booktuberboom egitasmoa: Garazi Benitez - "Kutsidazu bidea Isabel" (Joxean Sagastizabal)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak