Leizeta - Landarlan Ingurumen Elkartea ([S.l.] : Landarlan Ingurumen Elkartea, 2023)
Landarlanek ingurumen arazoen inguruan kontzientzia sortzeko egin dituen dokumentalak. Ataungo artadiaren erdian kokatzen den Leizeta barrunbea ezagutzeko aukera izango dugu dokumental labur honetan. Haitzuloetako egiturak nola sortzen diren eta saguzarrak babestearen garrantziaz ere hitz egingo digute hiru protagonistek. Zientziaren eta magiaren elkargunea ezagutuko dugu, betiko babesteko.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Filmak