Goiz lainotsu bat - Granero, Nono; Apalauza Ollo, Amaia (Bilbo : A fin de cuentos, 2023)
Laino trinko batek den-dena estali du, eta ez da ezer ikusten. Nola jakin, orduan, nor etorri zaizun bisitan? Eta "nortasun-faltsutzaile" beldurgarri bat balitz?
6 urtetik aurrera (urdina)
Mañanita de niebla
Keywords: Nortasuna; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak