Basamortuan - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2023)
Haizeak kromo bat lapurtu dio Kattari. Kromo galduari segika, basamortura helduko da Sarerekin. Eta basamortuan barrena...
4 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Basamortuak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak