BI neska ingeles ikastera (teatro lan luzea) - Urkiola Taldea (Bilbo : Xabier Gereño, 1995)
Bi neska ingeles ikastera doaz Ingalaterrara, eta aireportuan abioia itxaroten daudela, beltz bat eta arabiar bat ezagutzen dute...
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren eta Bizkaiko Foru Aldundiaren ohizko diru laguntzak jaso ditu.
Keywords: Antzerkia; Helduentzako Literatura