Aro Berrian zehar euskaldunak eta esklabutza - Alvarez Gila, Oscar; Ego Ibarra Batzordea; Eibar. Udala; Eibar . Udala . Ego Ibarra Batzordea (Eibar : Egoibarra Batzordea, 2023)
2023an Oscar Alvarez Gila EHUko irakasle eta Historian doktoreak emandako hitzaldia.
Batxilergoa
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Historia modernoa -- Euskal Herria; Esklabotasuna -- Euskal Herria; Giza zientziak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak