Ika-mikan - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2023)
Zirri-zarra bizia sumatzen da basoan: udaberriro bezala, jende berria iritsi da. Baina Katta eta lagunak eztabaidan dabiltza. Konponduko ote dira?
4 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak