Errepublikanismoa Gipuzkoan - Belaustegi, Unai; Perosanz Moral, Eva; Ego Ibarra Batzordea; Eibar. Udala; Eibar . Udala . Ego Ibarra Batzordea (Eibar : Egoibarra Batzordea, 2021)
Eibarko Udaleko Ego Ibarra batzordeak antolatuta, 2021ean Unai Belaustegi EHUko irakasle eta Historian doktoreak emandako hitzaldia.
Batxilergoa
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Errepublikanismoa -- -Historia -- -Gipuzkoa; Giza zientziak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Erreferentzia-materialak