Gekoak oihartzuna entzun zuenekoa - Bright, Rachel; Field, Jim; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([S.l.] : Ibaizabal, 2023)
Paradisua dirudien uharte batean, geko txiki batek izar bihurtu nahi du. Goldyk eguna antzezten ematen du, egunsentitik gauerdira arte. Baina osperako bidea bakartia eta bihurgunetsua izan daiteke... Munduari gure onena ematearen balioari eta bueltan jasotzearen mirariari buruzko istorio dibertigarria
4 urtetik aurrera (urdina)
The Gecko and the Echo
Keywords: Narrastiak; Musika -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak