Zelaian jolasean - Bijsterbosch, Anita; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2022)
Azeria, sagua, mapatxea eta hontza zelaian jolasean ari dira. Arkume jaioberriak, untxikumeak eta txitatxo polit batzuk ikusi dituzte. Denak batera globo batera igo eta zelaien gainean egin dute hegan. Baina... urrunegi joan dira hegan! Lagunduko al diezu? Irudiz betetako liburu interaktibo bat, udaberria gogoko duten haurrentzat
3 urtetik aurrera (urdina)
Lentepret
Keywords: Adiskidetasuna; Udaberria; Animaliak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak