Zuhaitz bat - Sims, Lesley; Allen, Emma; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2022)
Begiratu zer gertatzen den katagorri batek ezkur bat lurpean sartzen duenean. Ikusi nola aldatzen den urtaroz urtaro eta urtez urte, zuhaitz txiki bat izatetik, haritz handi eta eder bat izatera iristen den arte. Bidean, zulo pila bat daude haietatik begiratzeko eta makina bat gauza ikusteko
0-4 urte (urdina)
One litte tree
Liburu trokelatua
Keywords: Zuhaitzak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak