Tximeleta haurra - Majewski, Marc; Plazaola, Ibon (Irun : Alberdania, 2023)
Haur txiki bati tximeleten irudi eta marrazkiak gustatzen zaizkio, eta tximeleta haur bihurtzeko laranja koloreko hego ausartekin janzten da. Baina beste haur batzuek ez dute janzkera hori ulertzen, eta arbuiatzen dute tximeleta haurra. Horrelakoetan, aita baten arnasa behar da haurrak gogoko duenari leial eusteko, tximeleta hegalez gozatzeko.
6 urtetik aurrera (urdina)
Butterfly child
Keywords: Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Autoestimua -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Tolerantzia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura