Igel bat - Sims, Lesley; Kearney, Brendan; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2022)
Igel batek arrautzak errun ditu. Ikusi zer-nolako bidaia zoragarria egiten duten gelatinazko bolatxo horiek, hazi ahala, igel bihurtu eta jauzika eta korroka ibiltzen hasi bitartean. Bidean, zulo pila bat daude haietatik begiratzeko eta makina bat gauza ikusteko.
0-4 urte (urdina)
One litte frog
Liburu trokelatua
Keywords: Igelak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak