Ikusgela : migratzen duten animaliek gauzak ekar ditzakete haiekin? - Arretxea, Lander; Berganza, Elba; Cevidanes, Aitor; Gerrikagoitia, Xeider; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo; Neiker (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Aitor Cevidanes zientzialariari ingurumenaz egiten dizkioten galderak bildu ditugu. Eta bideo hauekin, denei erantzuten saiatuko gara. Lagunei, familiari, ezagunei... Eta bide batez, zuri ere bai. Migratzen duten animaliek gauzak ekar ditzakete haiekin? Hau da lehenengo galdera: Migratzen duten animaliek gauzak ekar ditzakete haiekin? Galderari erantzuteko Xeider Gerrikagoitia aditu gonbidatu dugu.
03:35 Laburpena
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza, 3. eta 4. mailak
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)