Afaltzera etorri zen tigrea - Smallman, Steve; Dreidemy, Joelle; Hualde, Jone (Berriozar : Denonartean, 2023)
Otsok, Erregosik eta Tortillak tigrekume bat aurkitu dute. Tigre txiki, polit eta iletsu bat.-Etxerako gorde dezakegu? -erregutu zion Erregosik-. Besarkada bat besterik ez du nahi!.Baina tigrekumeak plan bat du, plan MALTZURRA!
5 urtetik aurrera (urdina)
The tiger who came for dinner
Keywords: Adiskidetasuna; Tigreak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak