Dinosauro bat egunean - Smith, Miranda; Wren, Jenny; Rosetta Testu Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Ezagutu, egunero-egunero, dinosauro miragarri bat. Urtebeteko epean Lurrean inoiz bizi izandako izakirik txundigarrienak ezagutuko dituzu: Tiranosauro beldurgarria, Titanosauro jator-jatorra eta beste mordo bat. Ilustrazio itzelen eta datu liluragarrien bidez, dinosauro guztien ezaugarriak deskubrituko dituzu, eta duela milioika urte nola bizi ziren jakingo duzu.
Glosarioa: 216.-217. or.
Aurkibide alfabetikoa: 218.-221. or.
A Dinosaur a Day
Keywords: Historiaurreko animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Dinosauroak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak