Josi eta josi - Moreno Martinez, Itziar (Tafalla : Txalaparta, 2023)
Zergatik ateratzen gara kalera Martxoaren 8an? Zer gertatu zen egun hori hautatzeko? Clararen istorioaren bitartez, ipuin ilustratu honek Emakume Langilearen Nazioarteko Egunaren abiaburura eramango gaitu, aurreko belaunaldien lorpenak ezagutu eta haien borrokei segida emateko.
GJH 5: genero berdintasuna
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Emakumearen Nazioarteko Eguna; Emakumeak -- Eskubideak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak