Oliviak ez daki galtzen - Lindo, Elvira; Sedano, Ane; Urberuaga, Emilio (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Gaur amonak, antzara-jokoan jokatzea proposatu dio Oliviari. Oliviak gauza garrantzitsu bat ikasiko du jokatzen duen bitartean.
3 urtetik aurrera (urdina)
Olivia no sabe perder
Letra larriz idatzitako ipuina.
Keywords: Asperraldia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur-jolasak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Amona-biloben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura