Ikusgela : inauteriak - Arretxea, Lander; Isasi, Peru; Arraiza, Anabel; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Inauterien gaineko zortzi datu jakingarri.
01:05 8) Rio de Janeiro
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza, 3. eta 4. mailak
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Inauteriak -- Euskal Herria; Euskal kultura; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak