Sexu-identitatea eta aniztasuna : 5 minutuko 5 pilula - Errasti, Kepa; Garmendia, Aitziber; Urkola, Garazi; NAIZEN elkartea; Berde Produkzioak (NAIZEN elkartea, 2023)
Sexu-identitatea eta aniztasuna. 5 minutuko 5 pilula. Osagaiak: ezagutza, umore pixka bat eta maitasuna borborka. Bigarren hezkuntzako ikasleentzat bereziki aproposa. Gomendagarria jende guztiarentzat... are, oso gomendagarria!
Kapituluak
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza
Keywords: Sexu-heziketa; Sexualitatea; Hezkuntza inklusiboa; Balio-hezkuntza; Aniztasunaren trataera; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak