Programazio didaktikoak prestatzeko gida : Oinarrizko Hezkuntza : Lehen Hezkuntza eta Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza - Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila ([Vitoria-Gasteiz] : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2023)
Gida hau laguntza modura eskaintzen da Oinarrizko Hezkuntzan programazio didaktikoak egiteko, hots, Lehen Hezkuntzako ikaskuntza -arloen eta Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako jakintzagaien programazio didaktikoetarako. Esku artean duzun dokumentua 2017an argitaratutako gidaren eguneraketa bat da.
Lehen Hezkuntzako eta Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako irakasleak
Keywords: Curriculumaren garapena; Didaktika; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak