Kapibarak - Soderguit, Alfredo; Arrula Ruiz, Garazi (Tafalla : Txalaparta, 2022)
Animalia bitxi, handi eta iletsu haiek iritsi ziren egunean, inork ez zuen zalantzarik egin: EZ! Ez zen haientzako lekurik.
6 urtetik aurrera (urdina)
Los carpinchos
New York Public Library Best Books in Spanish, 2020
White Ravens, 2020
Premio Fundación Cuatrogatos, 2021
Keywords: Elkarbizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Tolerantzia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura