Inauteriak Euskaltzaindiaren hiztegian - Euskaltzaindia; UZEI (Donostia) ([Bilbo] : Euskaltzaindia, 2023)
Euskaltzaindiaren Hiztegitik ateratako Inauteriei buruzko zenbait hitz.
Internet ; PDF formatua
Keywords: Euskara -- Hiztegiak; Inauteriak; Inauteriak -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak