Ikusgela : Mariasun Landa eta XX. mendeko haur eta gazte literatura - Gaztelumendi, Unai; Garcia Lopez, Ane; Arretxea, Lander; Isasi, Peru; Berganza, Elba; Kortabarria, Asier; Arriola, Nerea; Urkizu, Alaitz; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Mariasun Landaren lana euskarazko inflexio puntu bat da Haur eta Gazte literaturan. Ikuspegi eta estilo berriak ekarri zituen, bide berri bat zabalduz.
Atalak
Batxilergoa
DBH
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2020ko deialdia)
Keywords: Landa, Mariasun; Haur eta gazte literatura -- XX. m; Euskal literatura; Euskal kultura; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; EIMAk onetsitako materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)