Non eta Bilbon - Bijuesca, K. Josu; Erkiaga, Mikel; Bilbo. Udala; Fundación BilbaoArte Fundazioa; Labayru Fundazioa ([Bilbo] : Labayru Fundazioa, 2022)
"Bilbon hara-hona" liburuan moduan, lan honetan 40 artikulu batzen dira, hainbat arlotan adituak direnek idatziak, toponimo edo leku-izen bat abiapuntutzat hartuta. Bilboko erdigunean eta kanpoaldeko auzoetan zehar ibiliko gara, hala nola Deustun, Miribillan edo Errekalden. Artikulu batzuetan ikuspuntu historikoa da nagusi, beste batzuk sorkuntzatik hurrago daude. Denetan bizitzaz beterik aurkituko ditugu, egunerokoak izanik, jaramonik egin barik ibiltzen ditugun lekuak. "Bilbon hara-hona: leku-izenak eta euren arrastoak" liburuaren jarraipena da
Bibliografia: 109. or.
Keywords: Bilbo -- Historia; Bilbo -- Deskribapenak; Monografiak