Ispiluak - Martiarena Labandibar, Nekane; Barroso Moreno, Nora; Eibar, Eider; Oiartzun. Udala; Haziak (Oiartzun : 1545 argitaletxea, 2022)
Haziak egitasmoaren baitan sortutako ipuin ilustratua da "Ispiluak". Ekhine protagonista den liburuxkan onarpena eta errespetua bezalako gaiak azaleratzen dira. Nor gara, nork egiten gaitu nor? Ingurua eta gu entzuteko eremuak sortu nahi genituzke. Ekarpen xume honek hausnarketa aletxoa erein nahi luke. [GJH 5: Genero berdintasuna]
0-4 urte (urdina)
Ipuin hau Oiartzungo Udalaren babesarekin argitaratu da.
Keywords: Genero-berdintasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak