Artefaktua : Aingeru Epaltza - Epaltza, Aingeru; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2023)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 6. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2023ko urtarrilak 21).
Apalategia: Esther Irigaray (Aquarium-eko zuzendaria) - Aquarium (Donostia)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak