Ahoz aho : ahozkotasuna lantzeko baliabideak (2015)
Lehen Hezkuntzako ikasleekin ahozkotasuna lantzeko baliabideak eskaintzen dituen plataforma da. Webgunean zehar, jarduera eta jolas desberdinen bilduma aurkitu daiteke. Baita ahozkotasunari buruzko informazio eta azalpenak ere.
LMH
Keywords: Ahozkotasuna; Ahozkotasuna -- Didaktika; Euskara -- -Didaktika -- -Ahozkotasuna; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak