Har ttipia baratzean gainti - Barnetxe, Xantal; Gomez, Laure; Lacarrieu, Maritxu; Davant, Jean Louis; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2022)
Har ttipia etxetik sobera urrundu da ; lo egin behar du eta aterpea baratzeko fruitu batean bilatzen du.
4 urtetik aurrera (urdina)
Zubereraz
QR kodea eta ipuina entzungai
Keywords: Udazkena -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fruituak -- Ipuinak- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak; Audioak; Audio-ipuinak; Audio-liburuak