Juan Sebastian Elkano - Artetxe, Joxe (1906-1971); Garmendia Munduate, Larraitz; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Hizkuntza Politika eta Kultura Saila; Bitez (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2022)
Juan Sebastian Elkanoren biografia hau Jose Artetxek Madrileko Espasa-Calpe argitaletxearekin 1972an argitaratutako edizioaren itzulpena da.
Eusko Jaurlaritza, Kultura eta Hizkuntza Politika Saila
Elcano
Keywords: Elkano, Juan Sebastian -- (ca. 1476-1526); Munduaren inguruko bidaiak; Biografiak; Monografiak