Eneko zeliakoa da - Oskoz, Urko; Santos, Mikel; Ene kantak (Atarrabia : Ene Kantak, 2022)
Ene Kantak-eko lagunek dantzaldi berezia egingo dute Txantreako erraldoiekin batera Erronkariko bailaran. Enekok, zeliakoa dela jakin berri du eta urduri dabil. Zer abentura ekarriko dizkie gure lagunei berri horrek? Gozatu eta ikasi!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gaixotasunak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zeliako, gaixotasuna -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak; Ipuinak