Zer du zeruak gure aurka? - Garmendia, Irati; Arzelus, Ane (Donostia : Erein, 2022)
(S0(BJoxe, zer du zeruak gure aurka? Beti gabiltza gora eta behera aieneka! Ez ote digu bakerik emango noizbehinka?(S1(B.s
4-10 urte (urdina)
Letra larria
Letra etzana
Keywords: Barazkiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak