Gabonak ate joka - Jaka García, Ana; Mitxelena, Iosu (Aduna : Elkar, 2022)
Gabon egun bereziak igaroko dituzte marimatrakek; ospitalera joan beharko dute ustekabean bisitan. Olentzerok, halere, ez die hutsik egingo. Gainera, detektibe istorio zirraragarri bat biziko dute bi ahizpek eskolako lagunekin.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Senideak- -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura