Asmatu baietz - Baztarrika, Belen; Arregi, Nerea; Torres, Iker; Trueba, Aritz; Ikastolen Elkartea (Donostia : Ikastolen Elkartea, 2022)
Bi karta-sorta daude. Karta-sorta bakoitza bere multzoan nahastu (atzealde desberdina dute), eta ahuspez jarriko dira, erdian, multzo bi osatuz. 50eko karta-sortan era askotako jarduerak daude, batzuk erantzutekoak eta besteak egin beharrekoak: begi-zorrotz, egia-gezurra, prendak, aukeradunak eta aldrebeskeriak. 10eko karta-sortan zailtasunak daude. Beste karta-sortako jarduera egiteko unean bete behar den agindua. Esaterako: "aulki gainera igota irakurri".
7 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Keinuak -- Hezkuntza-jolasak; Askotarikoak -- Hezkuntza jolasak; Jolas didaktikoak