Artefaktua : Nerea Arrien - Arrien, Nerea; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2022)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 6. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2022ko abenduak 3).
Arte egileak: Nor da... Josu Goikoetxea Gezuraga
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak