Ikusgela : zeintzuk dira enpresa motak? - Arretxea, Lander; Isasi, Peru; Astorga, Alazne; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2022)
Zer da forma juridikoa? Zeintzuk dira erantzun mugatuko sozietatea, sozietate anonimoa eta kooperatibaren arteko ezberdintasunak? Hiru enpresa mota horien ezaugarriak azalduko dizkigu Alazne Astorgak, enpresa bat sortzean, formak garrantzia handia duelako.
Atalak
Batxilergoa
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza
Lanbide Heziketa
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)