Ikusgela : Nietzche ulertzeko gakoak - Arretxea, Lander; Bayon, Unai; Txapartegi, Ekai; Matxain Iztueta, Kepa; Arrieta Urtizberea, Agustin; Berganza, Elba; Badiola, Klara; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo; Agora Filosofia Elkartea; Joxe Azurmendi Katedra; Bikoiztaile Euskaldunen Elkartea (BIEUSE); et al. (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2022)
Supergizakia. Txoria? Hegazkina? Ez, Supergizakia kontzeptu filosofikoa da, eta Nietzschek garatu zuen. Nihilismoa, bitalismoa, supergizakia, botere-nahia... autore emankorra eta influentzia handikoa izan zen.
05:44 Itxiera
Batxilergoa
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Nietzsche, Friedrich -- (1844-1900); Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak; Biografiak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)