Ikusgela : Txomin Agirre eta XIX. mendeko literatura - Gaztelumendi, Unai; Garcia Lopez, Ane; Arretxea, Lander; Isasi, Peru; Berganza, Elba; Kortabarria, Asier; Arriola, Nerea; Urkizu, Alaitz; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2022)
Txomin Agirre Badiola euskal idazle eta apaiza izan zen, askoren ustez euskarazko lehen eleberrigilea. Bere lan nagusiak Kresala eta Garoa dira.
Atalak
Batxilergoa
DBH
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2020ko deialdia)
Keywords: Agirre, Txomin -- (1864-1920); Euskal literatura; Euskal kultura; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Biografiak; Ikasmaterial osagarriak; EIMAk onetsitako materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)