Fisika eta Kimika : DBH 3 (ikas-egoera) - Fontecilla Saiz, Gontzal; Etxeberria, Jabier; Altuna, Begoña; Ezkurra, Nagore; Gonzalez, Imanol; Zumeta, Marta; Izquierdo, Gonzalo (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzaren Bigarren Hezkuntzarako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Halaber, proiektu digitala dauka, 12 hileko lizentzia.
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak; Ikas-egoerak