Garatu zure konfiantza! - Cox, Beth; Costa, Natalie; Barker, Vicky; Brea, Unai (Aduna : Ttarttalo, 2022)
Buruko osasun ona sustatzeko funtsezko urratsak dira haurrei beren sentimenduak ezagutzen eta kudeatzen laguntzea, autoestimu ona eraikitzen laguntzea eta guztiok desberdinak baina garrantzitsuak garela ulertaraztea. Horretara dator bilduma hau. Arreta handiz diseinatutako teknika eraginkor eta jarduera eginerrazen bidez, ongizate emozional ona eraikitzeko baliabideak eskaintzen ditu, guraso zein irakasleentzat, bereziki, tresna oso lagungarria bihurtuz. 6 urtetik gorako haurrei zuzendutako liburu hauek eskoletan probatu dira, emaitza arrakastatsuekin! Konfiantza muskulu baten modukoa da. Zenbat eta gehiago landu orduan eta sendoagoa. Hala, guztion konfiantzari mesede egin diezaioke entrenamendu pixka batek, gihar hori garatu eta indartzeko. Liburu honetako teknika eraginkorren bidez, haurrek konfiantzaz jarduteko pausoak emango dituzte. Liburu honetan, hainbat jarduera daude, hala nola kolokan dauden lagun-harremanak kudeatzen ikasten laguntzekoak, hutsegiteak onartu eta ikasketatzat hartzekoak, aldaketei aurre egitekoak; guztiak ere, haurrak zer egiteko gai den ezagutu dezan diseinatuak!
6 urtetik aurrera
Stretch your confidence!
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Autoestimua -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak