Ilargia eta landareak : agenda 2023 - Errekondo, Jakoba; Olariaga, Antton ([Lasarte-Oria] : Komunikazio biziagoa SAL, 2022)
NOIZ ETA ZER LAN EGIN LANDAREEKIN? Agenda honetan dauzkagu ilargiaren araberako urte guztiko lanak. Astero nola egin baratzean, fruitu arboletan, lorategian eta basoan: noiz eta zer erein, zer landatu, nola inausi, nola tratatu, zer uzta jaso, nola txertatu... EGUNEROKOA ILARGIAREKIN ETA LURRAREKIN UZTARTU Landareekin egiten ditugun lanak jaso eta ikasteaz gain, agendan idatziko ditugu bakoitzak gure bizitzako hitzorduak, gogoan hartu beharrekoak eta gainerakoak. Lanen liburu-agenda honek 6 urteko ibilbidea du. Bertan landareekin lotutako jakintza osoa irakurri ahalko duzu. Jakoba Errekondoren urteetako jakintza eta esperimentazioarekin zehaztasunez eta mimoz egindako lanaren emaitza da. Zure barazkiak, fruituak, loreak, zuhaitzak, polinizatzaileak eta abar luze bat behar bezala zaintzeko liburu hau ezinbesteko erreminta duzu.
Keywords: Nekazaritza biologikoa; Baratzezaintza; Nekazaritza; Lorezaintza; Monografiak