Nirea da! - Yarlett, Emma; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2022)
Behin batean ZERBAIT bitxia agertu zen basoan, saguak, igelak, azeriak eta hartzak (S0(BNIREA DA!(S1 (Besan zuten. Baina NORENA DA benetan? Irakurri eta argitu MISTERIOA! Desagertuta dauden elefanteei eta lagunen bilaketari buruzko abentura dibertigarria eta zirraragarria.s
0-4 urte (urdina)
It's mine!
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura