Jakelinen egunerokoa : ez zabaldu! - Ibarzabal Salegi, Nerea; Garay, Higinia (Donostia : Ikaselkar, 2022)
Nire izena Jakelin da. Ia 9 urte ditut. Afalorduan ustekabeko aurkikuntza bat egin dut: uste dut nire familia ez dela nire benetako familia! Susmoa dut beste mundu batetik natorrela. Beste planeta batetik. Orain ez dago atzera egiterik. Hemendik aurrera, nire jatorrizko etxera itzultzea izango da nire misioa.
8 urtetik aurrera (gorria)