Erronka : Lehen Hezkuntza 2 : [Naturaren Zientziak eta Gizarte Zientziak] - Artolazabal, Amaia; Baztarrika, Belen; Jauregi Urresti, Lourdes; Lindsay, Diana; Ortiz Lopetegi, Agurtzane; Irazustabarrena, Nagore; Arrue, Laura; Aramendi, Juanma; Izquierdo Ereño, Irune (Donostia : Ikaselkar, 2022)
KIMU proiektuko erronketan Curriculumeko konpetentzia espezifikoei edo diziplina baitakoei lotutako hainbat ikaskuntza modu integratuan eskuratu edota erabiltzen dira; erronka bakoitzaren izaeraren arabera kasuan-kasu dagozkionak. Entzunez, behatuz, esperimentatuz, elkarrizketen bidez... egindako jarduerak papereratzeko bitartekoak dira. Prozesuko fase guztietako fitxak daude. Hainbat fitxa konstanteak dira erronka guztietan, batez ere prozedura metadiziplinarren lanketei dagozkionak, ikasleen progresioaren ebidentziak jaso ahal izateko (autoebaluazio, talde kooperatiboen helburuak eta hausnarketak, pentsamendu estrategia...). Formatu horizontal eta garbia dute. Orriak solte erabil daitezke, irakasleari materiala espazio desberdinetan eta ordena aldatuz erabili ahal izateko askatasuna emateko. Naturaren Zientziak eta Gizarte Zientziak lantzeko ikasmateriala, argitalpen honetan 6 lan-koaderno daude.
2.1. Liburutegien mundua 2.2. Adi, badatoz animaliak! 2.3. Zentzumenak, mundurako ateak 2.4. Trebea naiz... 2.5. Argia eta koloreak 2.6. Jo musika, jo!
LH, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2021eko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak