Gea eta arrokak - Razkin, Ainara (Gasteiz : Irale, 2022)
IMGren geologiari buruzko bideo didaktiko baten itzulpena, azpitituluen bidez.
DBH, 4. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak