Gea eta fosilak - Razkin, Ainara; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2022)
IMGren geologiari buruzko bideo didaktiko baten itzulpena, azpitituluen bidez.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
DBH, 4. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak