Artefaktua : Edorta Jimenez - Jimenez, Edorta; Euskal Irrati Telebista; Nabarro, Omar (Donostia : EITB, 2022)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 6. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2022ko irailak 24).
Booktuberboom egitasmoa: Aitziber Garmendia - "Bekatorosak" (Dom Campistron)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak