Kax-kax! - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda; Rosende, Maite (Berriozar : Denonartean, 2022)
Etxea zaintzera goaz. Badakizu nola? Kax-kax! sartu barrura!
0-4 urte (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura